Menu

What is Cloudhead?

Cloudhead is opgericht door DIY idealist Xander van Dijck in het einde van 2012.

Met het oog op de gevestigde orde en nieuw talent zet Xander een platform op voor een breed scala aan artiesten. Cloudhead houd zich bezig met de carrière van artiesten, denk hierbij hoofdzakelijk aan het verzorgen van boekingen, het uitbrengen van platen maar ook is Cloudhead nauw betrokken bij de programmering op festivals als Eendracht Festival, A Festival Downtown en het opzetten van Junkyard Festival.

Inmiddels is Cloudhead verantwoordelijk / betrokken geweest bij releases en tour boekingen van De Likt, The Afterveins, De Skaggerz , Joe Madman & The Sidewalkers, Spasmodique , Iguana Death Cult, The Lumes en de dichtbundel van Hausmagger.

In het verleden heeft Cloudhead gewerkt met Mitchell Quitz “The Lumes” deze heeft na een mooie samenwerking besloten om een nieuw pad in te slaan als boeker bij Rock n Roll Highschool. In het najaar van 2015 besloot garage liefhebber Stefan Schepers aansluiting te zoeken bij Cloudhead waar hij in samenwerking met Xander Junkyard Festival nieuw leven in heeft geblazen en ook vaste werkzaamheden verricht als boeker van Cloudhead artiesten.

Cloudhead is gevestigd op de 3e verdieping “De 3e” van de Delftsestraat 25 in Rotterdam en vaste partner van De Nieuwe Lichting en On Track Agency. Cloudhead werkt ook samen met The Daily Indie die ook is gevestigd op de 3e.

Cloudhead Team:

foto xanderXander van Dijck
36335_448630835195556_669429417_n

Stefan Schepers