Menu

Knarsetand kondigt club tour aan

Wij presenteren met trots deze 1e club tour met de reboot van Knarsetand.

Na een hiatus van 2 jaar is het nu tijd voor de nieuwe Knarsetand met dikke breakbeats, slicke raps en een volwaardige feest band breken ze elk podium in 2en.

Koop snel je kaarten voor 1 van deze 5 data en zie de zalen in vuur en vlam staan:

14-04-2018 – Sugarfactory – Amsterdam
Knarsetand, Sugarfactory

20-04-2018 – So What! – Gouda
Knarsetand | So What! Gouda

21-04-2018 – Poppodium Iduna – Drachten
Knarsetand – Iduna Drachten

11-05-2018 – Gebr de Nobel – Leiden
Knarsetand + 45acidbabies | Gebr. de Nobel

18-05-2018 – Hall of Fame – Tilburg
Knarsetand in de Hall of Fame

Cloudhead // Daar kom je niet zonder kleerscheuren vanaf!

De Likt bevestigd voor Pinkpop 2018

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat De Likt zal spelen op het grote Pinkpop in Landgraaf. Pinkpop is al sinds jaren 1 van de grootste Nederlandse festivals, dat we dit hebben bereikt is een echte mijlpaal waar we heel trots op zijn!

Tot 16 juni op Pinkpop!

De Likt – Het hoogtepunt van de vrijdag van Grasnapolsky

De recensie van de OOR liegt er niet om. De Likt was het hoogtepunt van de vrijdag.

“De vrijdagse pre-party wordt bijvoorbeeld afgetrapt door het Haagse Niko, de Utrechtse sticker-sensatie Figgie (foto) en het Belgische rockduo Equal Idiots. Hoogtepunt is echter de verrassingsshow van De Likt, dat de afgelopen jaren een bijzondere band opbouwde met Grasnapolsky. De temperatuur in de ijskoude iglotent waarin de Rotterdammers spelen stijgt zowaar als herstelde frontman Jordy Dijkshoorn harder dan ooit voordracht uit eigen werk. De eerste crowdsurf, mosh pit en sit down? Check, check, dubbel check.”

De Likt recensie Noorderslag 3voor12 liegt er niet om.

Een mooie recensie door 3VOOR12 over de show van De Likt gisteren tijdens ESNS in De Oosterpoort. Het was een te gek jaar weer. Bedankt iedereen die er was!! Check de De Likt agenda want er gaan veel mooie dingen aankomen!

“Vorig jaar ging De Likt niet zo lekker. To say the least. De excentrieke rapper Jordy Dijkshoorn werd door een paar lui in elkaar gerost en lag letterlijk met een gebroken nek in een ziekenhuisbed. Het had zomaar het einde van De Likt kunnen betekenen, maar dat is het niet. De Rotterdammers primeuren hier een hele bak nieuw werk, waaronder een track met twee onverwachte vrienden. ‘Breek Je Nek’ is een fraai staaltje traumaverwerking, met Rocco Heuting en Torre Florim van De Staat als gasten. Om te bewijzen dat het een eind-goed-al-goed verhaal is doet Jordy een duo stage-dive met Rocco. We hebben er dan al heel wat nieuwe tracks op zitten, met van die lekkere elektrofunk-producties. Oh ja, De Likt is zeker schatplichtig aan De Jeugd (vooral als Giorgi ook de vocoder er nog even bij pakt), maar de verschillen zijn in the end groter dan de overeenkomsten. Waar De Jeugd de groep is van de verwende Amsterdamse hipster, vertegenwoordigt De Likt de Rotterdamse arbeider, een groep van sjek en halve liters. De Likt staat qua sound los van alle happening hiphop van vandaag, en hun liedjes zijn heus niet zo goed, maar met zoveel charisma is het evengoed een live sensatie.

Had Jordy zijn zilveren Speedo weer aan?
Nee. Althans, misschien wel, maar hij eindigde er niet in. Misschien was het de tochtige Entreehal die hem ervan weerhield, misschien zit de handrem er nog een beetje op na dat vervelende incident, maar we hebben De Likt wel eens gekker gezien.

Is dat erg?
Zou het niet moeten zijn. Als De Likt meer wil zijn dan een novelty act, moet die broek ook gewoon aan kunnen blijven.”

https://3voor12.vpro.nl/update~393c2d73-8e67-4ba4-9089-e76cc0bd10a3~esns18-de-likt-laat-het-trauma-achter-zich~.html

Cloudhead verwelkomt Hallo Venray

Vanaf heden is de legendarische band Hallo Venray te boeken bij het charmante Rotterdamse boekingskantoor Cloudhead. Deze samenwerking is een mooi nieuw hoofdstuk voor beide en ze zullen dan ook stevig aan de weg gaan timmeren.

Bij de meeste bands van 30 jaar zit de sleet erop maar Hallo Venray daarentegen vierde zijn dertigjarig bestaan met een album dat feller en urgenter is dan ooit tevoren. De titel van dit veertiende album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Xander van Dijck (Cloudhead) is maar al te blij om te mogen werken met deze ouwe rotten die nog steeds jong van geest zijn, innoveren en keer op keer blijken grensverleggend te zijn. Hallo Venray zijn in zijn ogen “the funky party” en mogen de grenzen nog wel wat jaren blijven op zoeken. Dus oud en jong, Check de agenda van de band voor de nieuwste shows.