NIEUWS

De Likt recensie Noorderslag 3voor12 liegt er niet om.

Home » Nieuws » De Likt recensie Noorderslag 3voor12 liegt er niet om.
Schermafbeelding 2018-01-22 om 17.50.52
SOCIAL SHARE

Een mooie recensie door 3VOOR12 over de show van De Likt gisteren tijdens ESNS in De Oosterpoort. Het was een te gek jaar weer. Bedankt iedereen die er was!! Check de De Likt agenda want er gaan veel mooie dingen aankomen!

“Vorig jaar ging De Likt niet zo lekker. To say the least. De excentrieke rapper Jordy Dijkshoorn werd door een paar lui in elkaar gerost en lag letterlijk met een gebroken nek in een ziekenhuisbed. Het had zomaar het einde van De Likt kunnen betekenen, maar dat is het niet. De Rotterdammers primeuren hier een hele bak nieuw werk, waaronder een track met twee onverwachte vrienden. ‘Breek Je Nek’ is een fraai staaltje traumaverwerking, met Rocco Heuting en Torre Florim van De Staat als gasten. Om te bewijzen dat het een eind-goed-al-goed verhaal is doet Jordy een duo stage-dive met Rocco. We hebben er dan al heel wat nieuwe tracks op zitten, met van die lekkere elektrofunk-producties. Oh ja, De Likt is zeker schatplichtig aan De Jeugd (vooral als Giorgi ook de vocoder er nog even bij pakt), maar de verschillen zijn in the end groter dan de overeenkomsten. Waar De Jeugd de groep is van de verwende Amsterdamse hipster, vertegenwoordigt De Likt de Rotterdamse arbeider, een groep van sjek en halve liters. De Likt staat qua sound los van alle happening hiphop van vandaag, en hun liedjes zijn heus niet zo goed, maar met zoveel charisma is het evengoed een live sensatie.

Had Jordy zijn zilveren Speedo weer aan?

Nee. Althans, misschien wel, maar hij eindigde er niet in. Misschien was het de tochtige Entreehal die hem ervan weerhield, misschien zit de handrem er nog een beetje op na dat vervelende incident, maar we hebben De Likt wel eens gekker gezien.

Is dat erg?

Zou het niet moeten zijn. Als De Likt meer wil zijn dan een novelty act, moet die broek ook gewoon aan kunnen blijven.”

Lees het Artikel op 3voor12

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven