NIEUWS

Cloudhead Bookings Label Night

Home » Nieuws » Cloudhead Bookings Label Night
flyer cloudhead labelnight
SOCIAL SHARE

Locatie: V11

Op 7 november presenteert Cloudhead Bookings hun roster aan het Rotterdamse publiek op de V11. Kaartjes hiervoor zijn te koop via Rotown.nl voor €6,50 excl. service kosten tenzij je ze aan de bar van Rotown koopt, dan kost het gewoon €6,50.

Cloudhead Bookings is een nieuw Rotterdams boekingskantoor. Aan het stuur van het schip staan Xander van Dijck en Mitchell Quitz, samen werken ze aan het opzetten van een nieuw platform voor alternatieve muziek in Rotterdam. Cloudhead Bookings verzorgde onder andere tours door Polen, Duitsland, Frankrijk en België. Ook stonden acts van het roster op prestigieuze festivals als Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Motel Mozaique, Oerol, Metropolis en Eendracht Festival.

 

 

 

Progamma:

Feaver

Feaver is een indie-folk band uit Rotterdam. Onlangs verscheen hun debuutalbum “A Year From This Day”. Deze werd vergezeld met de single/videoclip “Train”. Feaver speelt mooie, pakkende liedjes die je oppakken en honderd meter verder pas weer los laten.

Joe Madman & The Sidewalkers

Joe Madman & The Sidewalkers brengen een manische mix van rock’n’roll, psychedelica, en Tabasco. Ze hebben zich laten inspireren door bands zoals The Cream, The Experience & Iggy Pop.

The Afterveins

The Afterveins is een band die ontstaan is uit een reünie van oude vrienden. Live creëert de band een atmosfeer waarin in je zowel fysiek als mentaal wordt gedwongen te bewegen. Of je het leukt vindt of niet, je kant niet om ze heen.

The Sweet Release of Death

Het Duistere Noise-trio The Sweet Release of Death is één van de beste noise bands die Rotterdam te bieden heeft. Geïnspireerd door de rauwe werkwijze van bands zoals Blonde Redhead en Sonic Youth maken ze eigenzinnige bak herrie. Oordoppen zijn geadviseerd.

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging.

 

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven