NIEUWS

De Likt bij Cloudhead Bookings

Home » Nieuws » De Likt bij Cloudhead Bookings
De Likt Persfoto 5
SOCIAL SHARE

De Rotterdamse futuristische funk-act De Likt heeft zojuist getekend bij Cloudhead Bookings. Hiermee slaat Cloudhead de handen ineen met de manager en het drietal, Immanuel Spoor (On Track Agency). Onlangs speelde de band nog op Motel Mozaïque, releasden zij hun debuutplaat in een stampvol Worm en stonden ze op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Rotterdam.

Vooral in Rotterdam heeft De Likt inmiddels een ware cultstatus verworven. Op De 3De, het kantoor waar zowel Cloudhead als On Track zitten, worden al een tijdje snode plannen gesmeed. Er wordt gesproken over een najaarstour, een cliprelease en hele toffe nieuwe muzikale samenwerkingen. Waar On Track Agency het management voor zijn rekening neemt, zal Cloudhead de boekingen gaan verzorgen.

Cloudhead en On Track werkten in het verleden vaker op prettige wijze samen aan verschillende festivals en andere producties. Naast het management van De Likt vertegenwoordigd On Track acts als Afronaut en Boom boom du Terre en staan ze aan de voet van Rotterdamse festivals als A Festival Downtown en het Eendracht Festival.

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven