NIEUWS

Doktor Schnitt en Stöma tekenen bij Cloudhead

Home » Nieuws » Doktor Schnitt en Stöma tekenen bij Cloudhead
b39656a5efe2c8756524c84750d01fc5
SOCIAL SHARE

Cloudhead is trots om te zeggen dat de familie word uitgebreid door 2 super waanzinnige, vuige en verfrissende acts. Namelijk Stöma en Doktor Schnitt van de extraordinaire bassist en kunstenaar Bruno Ferro Xavier Da Silva.

Stöma (Wouter van Wijk en Bruno Ferro Xavier da Silva) is misschien wel de meest technische band die Rotterdam zich rijk kan rekenen. Rare maatsoorten, crossovers naar verschillende genres, loopstations en effecten, het kan niet gekker. Met in de hoofdrol de waanzinnige bassist Bruno en de meesterlijke drummer Wouter van Wijk hebben ze inmiddels al drie albums op hun naam staan. Stöma heeft inmiddels gespeeld in o.a. Paradiso, Bibelot, Nighttown, Worm en stonden op Metropolis Festival. Ze opende ook voor grote namen als Tricky en Bush en last but not least tourden ze door Turkije, Belgie, Rusland en Oekraine.

Doktor Schnitt (Nique Quentin, Philipp Ernsting en ja, Bruno Ferro Xavier da Silva) is een dynamisch electro-clash, funky trio die het publiek non stop laat dansen. Wat heb ik gezien? Is vaak de reactie na een concert. Wat weet je wel? Dat de show je van begin tot eind boeide, dat de muzikanten gestoord goed zijn en dat je ze zeker nog eens wilt zien.

Cloudhead Bookings zal vanaf heden verantwoordelijk zijn voor de boekingen, management en zullen de promotie op zich nemen. We zijn erg blij met deze samenwerking en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Check even de bands hier:

 

http://www.doktorschnitt.com/Website/home.html

http://www.stomamusic.com/

 

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven