NIEUWS

Hooghoudt x Grasnapolsky x On Track Agency x Cloudhead op ESNS

Home » Nieuws » Hooghoudt x Grasnapolsky x On Track Agency x Cloudhead op ESNS
V8IZEUtL
SOCIAL SHARE

Hooghoudt X Grasnapolsky X On Track Agency X Cloudhead

Wat krijg je als je een Gronings drankmerk, een avontuurlijke festival organisatie, hét Rotterdamse label voor spannende electronica en hiphop en het meest rauwe boekingskantoor van Nederland samenbrengt? Juist: een feest om nooit te vergeten!

Vrijdag 18 januari organiseren Hooghoudt, Grasnapolsky, Cloudhead en On Track Agency van 17.00 tot 03.00 uur een mini festival in de EM2. Nog meer goed nieuws: het is helemaal gratis.

In één van de beste locaties van Groningen kan je ruim 10 uur lang genieten van de meest fantastische en uiteenlopende muziek. Van intieme concerten tot explosieve live optredens van niemand minder dan: De Likt, LOFT, UMEME, Indian Askin, Personal Trainer, Anemone, The Glucks, Het Gezelschap, Dwayne Franklin & Daddy Jacob en dj Beau Zwart. Elke muziekliefhebber wordt in de muzikale watten gelegd. Mocht je van al het luisteren en springen honger en dorst hebben gekregen? Geen probleem! Buiten staan de foodtrucks voor je klaar en aan de bar zijn volop Hooghoudt Drinks verkrijgbaar! Kom de allerlekkerste cocktails en drinks proberen en geniet volop tijdens de optredens. Het festival is bereikbaar met een gratis pendelbus en de toegang is vanaf 18 jaar.

Deze samenwerking tussen Hooghoudt en Festival Grasnapolsky komt overigens niet uit de lucht vallen: op 8, 9 en 10 februari vindt Festival Grasnapolsky plaats bij Fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. In deze fabriek die middenin de Graanrepubliek staat, zal Hooghoudt een heus jenevercafé hosten in de Machinekamer.

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven