NIEUWS

Mededeling van onze staff – Goodbye van Mitchell

Home » Nieuws » Mededeling van onze staff – Goodbye van Mitchell
12032867_423482797859798_2407405099076339872_o
SOCIAL SHARE
 Lieve Wolkenhoofdjes,

Na 2 jaar samen met Xander opknokken tegen de muziekindustrie ga ik het rebelse Cloudhead Bookings per 1 november verruilen voor Rock ’n’ Roll Highschool.

Ergens vind ik het natuurlijk ontzettend jammer om dit kantoor te verlaten. Nooit had ik verwacht dat Xander en ik in twee jaar zoveel voor elkaar konden krijgen. Een mooi roster, goed netwerk en naamsbekendheid dat ver buiten de stad reikt. Maar zo’n kans zoals deze kan ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan.

Cloudhead Bookings zal zeker niet stoppen. Xander is en blijft nou eenmaal een keiharde boeker-boy! Ik ga het enorm missen om met hem samen te werken.

Bedankt voor de mooie tijd en het ontzettend toffe avontuur.
Mitchell Quitz

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven