NIEUWS

The Afterveins stoppen er mee

Home » Nieuws » The Afterveins stoppen er mee
Afterveins_Rotown_20150327_Christel-de-Wolff-1
SOCIAL SHARE

Vandaag is het bekend. The Afterveins “Xander van Dijck / Gitaar Aswin van As / Drums en Maks Bolhuis – Zang / Gitaar” stoppen er mee. Een lastige beslissing maar helaas zat er niks anders op. De reden van het stoppen van de band is omdat de leden andere ambities hebben en die willen nastreven. De leden zullen dus hun eigen pad gaan vervolgen in andere bands en andere muziek.

In 2013 wonnen The Afterveins de 1e prijs tijdens de Sena Grote Prijs Van Rotterdam waarna ze hun zelf getitelde debuut plaat uitbrachten in een vol Rotown. Er volgenden vele shows door binnen en buitenland. De band speelde zo’n 250 shows waaronder op festivals als Eurosonic Noorderslag, Ane Brun – Into The Great Wide Open 2016 (NL), Incubate en Metropolis Festival en staan bekend om hun grillige optredens die kunnen uitmonden in een regelrechte chaos. In 2015 nam de band hun 2e plaat op bij Henk Koorn “Hallo Venray” in Saha Ra. Ook schitterde de band een minuut lang op het populaire televisie programma DWDD. De band is opgericht in 2012 en heeft 4 jaar bestaan.

Deze trietse mededeling is nog niet geheel het einde. De band zal nog 1 afscheidsshow verzorgen op 17 juni in Rotown Rotterdam samen met de populaire Amerikaanse garage band Night Beats.

https://www.facebook.com/events/949423301840557/

VOLG CLOUDHEAD
LAATSTE INSTAGRAM

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

MEER NIEUWS
Scroll naar boven